Kušaonica

ULJARA & KUŠAONICA ACINGER

Domaći proizvodi, a svaki od njih sa svojom jedinstvenom pričom.

Dođite i kušajte.
Kušaonica, nešto novo…


Novootvorena Kušaonica Acinger tu je za sve zainteresirane posjetitelje koji se žele upoznati s domaćim proizvodima te se educirati o načinu njihove pripreme.

Bilo da se radi o ekstra djevičanskom maslinovom ulju, eteričnim uljima, vinima, medu ili prirodnoj kozmetici, na raspolaganju će svima uvijek stajati naši vrijedni zaposlenici koji će s osobitim zadovoljstvom ispričati jedinstvenu priču koja stoji iza svakog proizvoda, u cilju boljeg predstavljanja scene domaćih proizvođača i proizvoda koje svi volimo i cijenimo.

Rad kušaonice planiran je kroz cijelu godinu, kako bi se što više i što češće promovirali domaći proizvodi te kako bi se svi zainteresirani mogli educirati o raznim procesima proizvodnje.


Nešto uzbudljivo…


Kušaonica Acinger bit će mjesto na kojem će se nuditi najbolje od Dalmacije – domaći proizvodi njezinih vrijednih ljudi.

Posjetitelji će imati priliku kušati maslinova ulja, vina i druge prateće prehrambene proizvode,  saznati sve što žele znati o procesu prerade maslina, proizvodnji vina, meda i prirodne kozmetike, a sve proizvode će moći i kupiti.

Uz ponudu u kušaonici, nudimo i obilazak Uljare Acinger koja je poznata po svojoj čistoći i pedantnosti u radu, kako bi gostima dočarali proces prerade maslina u tekuće zlato poznato kao maslinovo ulje.

Želimo Vam ispričati tradicionalnu priču koja se proteže i stoljećima unazad te Vam predstaviti nove generacije ponosnih proizvođača koji spajaju tradicionalne vrijednosti i moderne načine proizvodnje.


RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK: 09,30 – 21,00
UTORAK: 09,30 – 21,00
SRIJEDA: 09,30 – 21,00
ČETVRTAK: 09,30 – 21,00
PETAK: 09,30 – 21,00
SUBOTA: 09,30 – 21,00
NEDJELJA: 09,30 – 14,00

* S GRUPAMA VEĆIM OD 10 OSOBA RADIMO PO DOGOVORU, NAJAVOM NA KONTAKT 099 494 3839

FACEBOOK: facebook.com/tasteroompodgora/

Letak: Uljara Acinger – Kušaonica